Thursday, July 26, 2012

Balik kampung!!!

Hari ni SA balik
Yeay...
Esok balik Selama
Double Yeayyy..


Esok balik naik bas
Kereta saya hantar ke klinik kulit.
Dapat baju baru la ia.. Huhhuhu
Kereta SA pun ape tah berbunyi2 
lagipun nak simpan duit untuk raya
memandangkan raya nanti SA belum gaji
Dan tak macam company kat Malaysia mesti dapat gaji awalnye kalau nak raya
Kisah ape diorang 
kalau bukan hari gaji tak dapatla gaji
Nasib baik gaji saya masuk awal
So kene menyimpan banyak untuk raya ni
Jadi kami naik bas je
SA pun tak penat nak drive lagi 
nak balik Johor lagi hari Ahad
balik pun sekejap je

Dah 2 bulan tak balik rumah
InsyaAllah semua adik2 ada buka puasa malam Sabtu nanti
Happy dapat berkumpul ramai2 macam ni
Dah lame tak berkumpul semua ade.
Selalu ade je tak cukup sejak2 Apai masuk SDAR

Doakan kami bahagia selamanya ye.

Kami.



JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA
 
See you soon blogger, 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...