Tuesday, February 28, 2012

Selamat Hari Jadi Sayang

Selamat Hari Jadi Sayang..
Hanya dapat mengucapkan dari jauh.

Sayang,
Selamat Hari Jadi ke - 29
Semoga panjang umur
Semoga dimurahkan rezeki
Semoga kita berjumpa di Syurga

Sayang,
Rindu kamu sangat2
Sayang kamu sangat2

Terima lagu Yuna ni sebagai hadiah



p/s: Sekali sekala jiwang apa salahnya kan

JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA



See you soon blogger,

Thursday, February 23, 2012

Yeayy Mode

Yeay..
Marking dah siap
Dah key in markah
Dah hantar sample
LO-PO pun dah buat 
(ye saya tahu korang tak tahu ape bende nih)

Yeaaa...
Merdeka...






JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA


See you soon blogger,

Sunday, February 12, 2012

Marking Mode

Saya masih lagi menanda kertas jawapan students saya.
Jumaat & Sabtu tak dapat tanda sebab saya telah out station..
Hehehehehe
Disebabkan banyak lagi nak tanda jadi
SA telah menawarkan diri untuk memasak lunch kami.
Hoooyeaaahhhh
Thanks sayang...
(p/s ini bukan kali pertama dia masak hehehehehe.. tapi kali ni die memang nak buat tanpa saya tolong)


Saya: Sayang, masak ape?
SA: Ayam
Saya: Ayam masak ape?
SA: Ayam masak sedap.

See.. Confident je die masakannye sedap..
Sebab die kate tekak die nih tekak sedap jadi bile die masak mesti sedap.
Ni la ayam masak sedap die
rupenye Ayam rendang Mak Siti laaaa...
But thumbs up for him
Thank You sayang

Bile dah makan sedap baru la saya dapat tanda kertas dengan cemerlang
Dan supaya student saya pun dapat markah cemerlang...
macam ni


 

See you soon blogger,

Thursday, February 9, 2012

Exam Week


Minggu ni exam week budak2
Paper saya semalam jadik patutnya saya tengah busy menanda paper..
ok ok
Tengah amik mood nih..

Kepada students lain All The best..


See you soon blogger,

Thursday, February 2, 2012

Holiday tak jadi.


Patutnye hari ni gie Genting bersama 2 couple yang lain
Fara & Assan
Choppy & Arman
First triple date as husband and wife with my BFF.
Tapi, apakan daya
Last minute SA can't make it.
Kene keje
So I didn't go
Diorang ajak jugak pergi.
But nanti bile masing2 ngan hubby saya nak jalan ngan sape?
SA kate nanti saya lagik sedih.. :(
So biarlah tak gi..
Soo buddies, Next time okeh..
Have fun y'all
Miss them actually


 

See you soon blogger,

Wednesday, February 1, 2012

Hari Wilayah Perseketuan

Selamat Hari Wilayah kepada orang2 wilayah semua.
Ye ye
Saya jeles anda semua bercuti hari ini
Takpe takpe
Kita tunggu hari Melaka Bandaraya Bersejarah

 


See you soon blogger,

Dah Februari?

Semalam seharian SA mesej2.
Mungkin rindu sangat.
orang disini rindu jugak.. Sob sob sob
Tapi bila malam je die mesej gini lak
"Abg tengah baca novel nie syg jap lagi abg call eh.. miz u so much"
Oh, sekarang baca novel dah tak boleh ganggu.
Bace novel dah lagi penting dari call kite.
:(
Huk huk huk
Nak majuk la konon die call mule2 tak angkat.
Second time call baru angkat buat2 suara xde mood.
Tapi dalam hati rindunye suara tu.
Then dah okey.
Tak leh nak majuk lame2 bile dah long distance nih nanti kite sendiri termakan hati.
Sembang punye sembang then mate dah ngantuk.
Off to bed mimpikan Si Cinta Hati.
:)

Eh, lupe nak tanye..
Die baca novel ape smalam?
Saya dok ulang berkali2 bace buku nih.. My all time faveret book.. Bestt sangat2..

p/s: Birthday Si Cinta Hati pada bulan ini.. (*_*). Thinking nak buat apa ye?



See you soon blogger,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...