Wednesday, July 25, 2012

Bazar Ramadhan Taman Cempaka

Tahun nih tak pi lagik Bazar Ramadhan kat Taman Cempaka nun.





Orang bersesak2 gini pikir banyak kali nak gi 
tapi bazar ni best macam2 ada
Perangai peniaga pun macam2 jugak.

Paling legend kakak karipap ni nye tagline
"Karipap panas-panas, sardin ade kentang pun ade, SINGGAH LERRR"
suare die pun power
pastuh anak2 die pun sama naik
takpun suara adik jeli kelapa pandannye tagline
"Jeli kelapa pandan sejukkan badan"
Sama je nyaringnye ngan kakak karipap tadik.

Lain-lain pun ado jugak tapi yang duo tuh paling legend.

Hehehehe

Kena pi gak tahun nih,.
Cari laksa pun okey gak kan

Laksa Limbongan terbaikk..


Malam2 pun depa berniaga jugak tapi
malam2 banyaknya baju2 n aksesori untuk raya la
baju raya laki + pompuan + budak2
tudung2 + Songkok2
jeans
perfume
handbag
kasut
brooch
langsir
kuih-kuih raya
kerepek

macam2 lagik la

p/s: dah macam promoter lak aihhh

JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

See you soon blogger,

2 comments:

Cik Cip Puding said...

so far tak pernah jejak kaki lagi ke bazaar ramadhan.. hehehe... bazaar ramadhan kat desa aman sekangkang kera je.

Nadia Harnisa said...

Saya duk sorang je. Beli satu lauk je kat Bazar kalau masak tak reti masak sket2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...