Tuesday, August 26, 2014

MMU Convocation 2014


Alhamdulillah.
Tahun ni dapat juga hadiri majlis konvokesyen pelajar.

Budak2 Diploma In Accounting yang bergraduasi tahun ni memang saya ajar diorang tax.
Terharu.

Guys, now I am sitting right here hearing your name being called. 

You guys seems different than the first day I saw you.

Just go dear be somebody better than me. 

All the best to all of you class of 2011-2014.

Remember me once if not always.



Tahniah untuk semua!!!!

JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

Saturday, August 23, 2014

MMU Graduation Dinner 2014

Jumaat malam hari tu attend
MMU Graduation Dinner 2014.

First time diadakan untuk students.
Aʟнαм∂υʟíʟʟαн ramai jugak yang datang.

Friday, August 22, 2014

Warna

Warna2 suram tak semestinya hitam.

Pakai pink belacan boleh jugak aih.

Pakai la putih pun xpa.

Suram ja tengok.

Nak pakai lip lap pun boleh aih.

Bukan kena kat hangpa. Apa hangpa kisah.

AlFatihah ngan Al-Kahfi jangan lupa no.

p/s: kekadang manusia hanya tengok kesalahan orang lain. Kalau dah tak suka kat orang tu, depa buat apa pun tak betui.

Jazakallahuma Khairan Kathira,
Nadia

Thursday, August 21, 2014

Jalan2 open house


Musim raya ni mesti banyak openhouse korang pergi kan.
Kat sini pun sama jugak.
Aʟнαм∂υʟíʟʟαн tahun ini banyak jugak openhouse yang SA dapat pergi.

Tuesday, August 19, 2014

Kedai cendol tepi kedai kain (Tangkak, Johor)


Sapa orang Tangkak mesti tahu kedai ni.
Cendolnye terbaik--
dihidangkan dalam mangkuk kaca.

2nd post from mobile

Perghhhh jakun rasa.
Tetiba hari ni tergerak nak cari blog editor dalan Play Store.

Kalau tahu la ade apps ni memang tak bersawang dah blog.

Okey  semangat baru nak blogging.

Jazakallah.

I miss you


Dont you worry, love-- 
i'll smile at you when no one does.


Monday, August 18, 2014

Pray for Gaza (Merchandise - Eprinting House)

Isu Gaza tak penah habiskan. 
InsyaAllah berkat doa kita semua moga Palestin dapat dibebsakan dari gengaman Zionis Israel.

Jangan berhenti berdoa ye.

Untuk sesiapa yang ingin mencari baju2 atau lencana yang menunjukkan sokongan anda boleh la ke FB ni

Friday, August 15, 2014

Open house


Jenuh atur openhouse kan 
minggu ni.

:)

JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

Monday, August 11, 2014

Bahagia ke?


Seorang kawan telah bertanya kepada saya melalui FB pada 6 Ogos 2014 lalu.

Pertanyaan nya
"Nadia, aku nak tanya sikit ni. Macam mana eh ko nampak cam bahagia je.
Walaupun ko takde anak lagi. Aku tengok suami ko cam ok je.
Die tak kisah ke xde anak. Macam mana eh ko happy je.
tak sedih ke."

Friday, August 8, 2014

Pagi raya


Tahun ni turn raya di umah mertua di Tangkak.

Pagi raya mesti call mama abah semua kan. 
Call sebelum solat raya takde orang angkat.

Faham ke?


Bila ada orang kata 
Die faham perasaan kite.

Salam Aidilfitri 2014


Wah seminggu dah lepas raya baru nak salam Aidilfitri kannn...

SALAM AIDILIFITRI SEMUA.
MAAF ZAHIR & BATIN

Akak belanja gambar raya ye.

Thursday, August 7, 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...