Thursday, January 17, 2013

My version of finding my own two lines


Salam semua rakan2..
Tahun ni saya dah tetapkan resolusi untuk
Berusaha untuk mengandung
ya ya ya
tahu tahu
nanti semua orang kata REZEKI DARI ALLAH
tapi USAHA juga penting bukan
lately ni banyak terbaca tentang blog2 Trying To Conceive (TTC)
Dapat semangat baru


semua yang terjadi ada hikmah kan

That ONE FINE DAY (lupa dah bila)
Fathiah mintak tolong jagakan student die tengah amik exam dalam bilik die.
Dia nak solat.
Jadi saya ke bilik Fathiah untuk tolong jagakan students dan Fathiah ke bilik saya untuk solat.
Ape lagi boring tengok student pinjam PC Fathiah untuk bukak internet.
Then ternampak favorite blog yang Fathiah selalu baca (www.findingtwolines.blogspot.com)
Sangat teruja dengan blog atau lebih kepada jurnal
usaha2 yang blogger telah buat untuk mengandung.
SubhanAllah,
They are really amazing.
They effort that they had put in had hit me back.
What am I doing now.
Kalau nak dibandingkan dengan apa yang telah saya buat (ada ke)
macam langit dan bumi okeh..
Dari situ terus dapat semangat baru.
Really is...

So from now apa2 yang saya buat saya akan kongsikan di sini.
InsyaAllah.

P/S:
BTW Adik (Najwa) dah mengandung 8 weeks. Alhamdulillah. Moga kali ni selamat sampai dilahirkan.
Mohon doa rakan2 juga. Adik pernah 2 kali keguguran. sekali gugur 5 Month 3 Week.
Pintu rahim terbuka awal. So baby keluar tak cukup bulan. Dan hidup untuk 3 hari sahaja.
Sekali lagi 7 weeks. 
Hari tu adik bleeding sikit terus di wardedkan and till now kena bed rest.
Rest well adik.


Family Picture. Us. Taken on Angah Iylia's wedding.
From Back: SA (hubby), Abah, Nabil, Mie (Adik Ipar).
2nd row: Me, Mama, Naufal
Front: Nawwar & Najwa



JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

2 comments:

fathiah said...

insyaAllah nad..kita all out sama2..ada geng semangat sket..

Nadia Harnisa said...

Chaiyok2 Che Yah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...