Wednesday, November 7, 2012

Mancing + PB + Ismah Beach Resort

Last week teman SA mancing lagik.
Lately ni dia banyak gi macing sorang2.
Sebab selalu kejap2 je
And saya tak larat nak ikut.
Maafkan saya ye.


Saya ni kurang sabar orangnye yang nak tunggu ikan yang sibuk sangat tu
So SA akan mancing dekat-dekat je. 
Now, dia dah ada taktik baru
Dia tahu yang saya ni kurang rajin + suka berjalan (duk hotel sebenarnya)
Dia akan pancing saya dengan bilik hotel.
So dia akan amik satu bilik yang murah2 untuk kami dekat2 dengan tempat dia nak mancing
Jadi pada bila-bila masa saya boleh teman dia mancing.
Pada bila-bila masa saya boleh balik bilik tengok tv.
Jadi saya takde la bosan.

Jadi mingu lepas lepas termenung2 pagi tak buat apa2
SA ajak pergi Pengkalan Balak (PB)
So kami check-in di Ismah Beach Resort.
Bilik Standard RM110 termasuk sarapan.
Okla kan.

Tempatnya Bersih dari D'Nelayan yang SA buat Reunion dulu.
Tapi bila breakfast tak sesedap D'Nelayan.

Dinner kami cari tempat ikan bakar dekat2 situ.
jumpe Kompleks ikan bakar kuala sungai baru.
not bad jugak.
rasa macam yang kat Alai yang kami selalu pergi.

Balik makan SA sambung mancing.
Saya teman lama jugak.
Dalam 2 jam lepas tu saya balik bilik.

Seperti biasa.

SA TAK DAPAT IKAN PUN..




JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

2 comments:

Azah said...

best..bole dating :-)

Nadia Harnisa said...

Part tu memang best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...