Monday, October 22, 2012

Cuci-cuci Services

Last week lagi rasa nak kemas rumah secara besar-besaran. 
 Rasa macam dah lama sangat tak mop umah. 
 Tapi last week family in-law datang tido umah.
 Jadi tak sedap lak mop2 rumah time tetamu ada. 
 Cuma kemas2 aje la.


 This week dengan SA pun turun padang kemas rumah.
 Bagus jugak sebab dia ni handy man jugak.
Gantungkan tempat kunci, frame2 gambar, jam baru. 
 Heheheehhehe.
 Sukeeee nye rumah dah bersih. 
 Satu rumah ngan bilik2 semua saya mop. 
Puas hati. 
 Pagi2 keluar sarapan kul 8. 
 Balik kul 9 terus start sampai la kul 1 petang. 
 Lunch makan lauk malam semalam tambah telur dadar and ikan masin and buah tomato jadi ulam. 
 SA yang mintak cam tuh sebab semua penat kan. 
 Lepas makan mandi solat. 

 Apa lagi TIDO LA... PENAT WEYH. 



Super Clean Man sedang beraksi.
Kami takdak tangga nak panjat.

Hasil dari spring cleaning.

Terbaru untuk dinding kami


JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

 
 See you soon blogger,
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...