Friday, October 12, 2012

Reunion SA

06.10.2012 hari tu SA ade reunion dengan kawan2 sekolah menengah dia.
SMK Tun Mamat.
Tak ramai pun participate.
Ni baru pertama kali diorang buat reunion ni di D'Nelayan Resort.
Di Pengkalan Balak.


Sebab ramai participant dekat area2 selatan ni jadi buat di situ je la.
Dekat dengan kami.
Then diorang buat untuk batch diorang aje.
Bukan untuk semua Alumni pun.
Jadi yang participate hanya 10 orang bekas pelajar je.

We had fun jugak walaupun tak ramai.
Dapat kenal kawan2 baru. 
Dapat dengar citer macam mana 'baiknye' SA time sekolah dulu.
So petang tu lepas cek in kul 2 kitorang lunch.
lepas lunch budak2 dah bising nak mandi pool
kul 4 jugak start game
2 game untuk budak2 3 game untuk dewsa.
Seperti biasa kami tak menang ape pun.
Hahahahahaha..

Malam pulak ada barbeque dan karaoke.
Barbeque ade ikan cencaru + Kambing + Ayam.
And kambingnya sangat SEDAP.. Really.. SEDAP...
Saya & SA nyanyi satu lagu duet.
Then berebut sorang2 nak nyanyi lagu.
Hehehehehe.
Esok paginye ade la penyampaian hadiah dan sessi bertukar hadiah untuk setiap keluarga.
Lepas breakfast.
Then semua pun mandi laut, kemas2 barang dan balik.





JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...