Thursday, June 14, 2012

Kerja.. Sian SA..


Sekarang SA busy sangat-sangat.
Kilang yang dia jaga tukar mesin untuk rawatan air yang baru.
Jadi hari-hari kena stay back
Semalam pukul 1.00 pagi baru die balik.
Kesian dia.


Actually time anniversary tu die kene kerja tapi die mintak kat boss nak cuti
Dia kata nasib baik dia mintak cuti.
Dah 2 minggu sebelum anniversary tuh tak jumpe die kerja everyday non-stop
Jadi die kate takkan time anniversary nak kerja
Nasib baik bos die bagi cuti.
Thank you sayang
Sian dia
Penat kerja demi mencari sesuap nasi untuk isteri mengada-ngada kesayangan dia ni.

You can do it Sayang.
Chiayok-chaiyok.

Minggu ni Nana anak Mak Long bertunang
Dengan Orang Singapore
Berkali-kali dah Maklong call suruh datang
Maklong nak kenalkan dengan bakal besan dia
Yelah SA kan duduk Singapore
Kalau ada emergency boleh contact besan dia tu.
Tapi SA kata rasenya dia kena kerja hujung minggu ini
Jadinya saya kena pergi seorang diri la
Nana & Maklong datang pada setiap kenduri saya
Jadi tak sedap la kalau tak pergi
SA pun kasi pergi

Family Paklong. Nana kiri sekali.
Congrates in advance Nana.




JAZAKUMULLAHU KHAIRAN KATHIRA

See you soon blogger,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...