Wednesday, February 1, 2012

Dah Februari?

Semalam seharian SA mesej2.
Mungkin rindu sangat.
orang disini rindu jugak.. Sob sob sob
Tapi bila malam je die mesej gini lak
"Abg tengah baca novel nie syg jap lagi abg call eh.. miz u so much"
Oh, sekarang baca novel dah tak boleh ganggu.
Bace novel dah lagi penting dari call kite.
:(
Huk huk huk
Nak majuk la konon die call mule2 tak angkat.
Second time call baru angkat buat2 suara xde mood.
Tapi dalam hati rindunye suara tu.
Then dah okey.
Tak leh nak majuk lame2 bile dah long distance nih nanti kite sendiri termakan hati.
Sembang punye sembang then mate dah ngantuk.
Off to bed mimpikan Si Cinta Hati.
:)

Eh, lupe nak tanye..
Die baca novel ape smalam?
Saya dok ulang berkali2 bace buku nih.. My all time faveret book.. Bestt sangat2..

p/s: Birthday Si Cinta Hati pada bulan ini.. (*_*). Thinking nak buat apa ye?



See you soon blogger,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...