Sunday, September 5, 2010

Salah tutorial

Bile aku ngajar ni banyak bende2 yang kadang2 buat aku nak tergelak bila berdepan dengan budak2 ni: Salah satu nye Aku: hari ni kite wat tutorial 5 eh (acku ckp dlm omputih la sebab MMU kene ckap omputih) Aku: Robby, bace soklan. Robby: Mr Ali bla bla bla (Izayu, Farah n Zaid terpinga2) Aku: Ok dah Zaid sambung Zaid: Miss, sye xde soklan miss Aku: ape nak jadi ni.. Farah sambung Farah: menggeleng2 Aku: xde soklan gak.. ape nak jadi ni.. cmne nak wat tutorial klau xde soklan.. sape xde soklan lepas ni kuar class Lantas Izayu angkat tangan trus bngun (sbb die mst tahu lepas ni aku nak panggil die) Izayu: Miss, kitorang bawak soklan chapter lain miss... kitorang g photostate jap eh.. Aku: (Dalam hati) takut gak korang ngan aku.. Sambil tersenyum-senyum Aku: g la.. so break 5 minit..

2 comments:

hunny_bunny said...

heheheh sonang nye idop.....ekekekeek...tu pasai le abe dok soh gak kak hani jadi lecturer.

Nadia Harnisa said...

Huhuhuhu.. Kadang2 pening gak kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...