Thursday, June 24, 2010

June.. June.. June...

tup tap tup tap.. Dah sebulan aku x update blog eh.. Camner leh jadi camni eh.. Hahaha.. pejam celik pejam celik skang dah June.. so bulan depan JULY... OMG!!!.. JULY..... ish ish ish.. Hahahah.. June bulan yang agak sibuk.. 1. sebab students baru masuk.. nak handle text book la.. add n drop la 2. apai datang duk 2 minggu kat sini.. hehehe.. Sorry la ye baru nak update lak.. So ni ade beberapa gambar.. beberapa eh.. gambaq apai time dia kat Melaka la.. hahaha.. Ni apai kat tmn boya.. tapi gambaq boya tak tangkap cuma tangkap kat tmpt burung ja.. hahahah... Then bawah ni kat dalam Menara Taming Sari... hehehe... so sonot la apai kat Melaka.. Tiap2 hari makan otak2.. PC kak Ya kat ofis die conquer then paling seronok g Melaka Wonderlands ngan nawwar.. tapi disebabkan itu taman tema air dan kami bertiga (Kak Ya, Awai n Apai) nak ketuk kuman xdak sapa nak jaga camera so kami x dapat la nak tangkap gambaq. x pa next time kita p lagi bwk org yg leh jaga camera no.. hehehehe.. Hope Apai had fun in Melaka.. Miss Apai... Baru-baru ni gak my long lost cousin.. bukan sebab ape lame x contact je walaupun die keje kat Melaka.. Hehehe.. She's busy with her children so x sempat nak jumpe.. kadang2 je jumpe kat kenduri kendara hahaha.. Kak Ina call nak cari umah sewa kat Melaka. So i recommend rumah sewa Laila as she is moving out this month. And fortunately, Kak Ina pun dapat umah tu.. Die nak bawak anak2 die pindah Melaka.. yea yea i have my niece coming over and stay in Melaka.. Best best.. And as that house ade 4 bilik and diorng cume ber3 je so she invited me to stay with her.. Bleh tgk2 tgkan anak2 die skali kan.. So im thinking rite now.... But decision haven't been made yet.. hehehehe.. offer yang bagus kan... :).. Xpe la fikir dulu... Ok Need to stop here then.. Daaaa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...